5 млн гривен за охрану шахты, 1 млн - поход к замминистру - как нардеп Юрий Береза пытался заработать на ГП «УК "Краснолиманская»

ГП «УК «Краснолиманская» обнародовала аудиозапись, сделанную во время разговора с Юрием Березой. Нардеп озвучивает расценки за свои кулуарные услуги.

http://uapress.info

Расшифровка аудиозаписи предоставлена пресс-службой ГП УК «Краснолиманская». Разговор состоялся на днях, когда конфликт между горняками и Юрием Березой был уже в разгаре. Но это не остановило предприимчивого нардепа уверенно диктовать свои условия предприятию:

Юрий Береза: «Є один момент. Ми можем вернутись до того, що я вам назначу ціну охрани шахти. Вона буде стоїть 5 мільйонів. Все інше будете платити разово. Я просто кажу, як воно буде. Пішов я до Зюкова (Ю.Зюков — первый замминистра Минэнергоуглепрома Украины, — ред.) — це буде стоїть мільйон або 100 тисяч доларів, пішов я туди — це буде стоїть стільки-то. Розценнік такой зроблю і залишимся на цьому (смеется)».

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev