"Це було одне з найкращих виконань гімну, які я будь-коли чув у своєму житті", - Порошенко растрогали дети Покровска

Президент Украины был растроган и искренне поблагодарил детей Покровска, которые спели гимн Украины и зачитали стих во время его рабочего визита в Донецкую область, в рамках которого глава государства принял участие в торжественном открытии обновленной опорной школы №9.

"Хотілося би подякувати і за цей вірш, і за це фантастичне виконання гімну. Як президент України, як громадянин, як патріот, я пишаюся кожним виконанням гімну", – обратился Президент к детям.

Порошенко добавил, что «страна кардинально изменилась». В том числе, по отношению к своим символам: флагу, гербу и гимну. 

"Проте можу вам щиро сказати, що те, що я сьогодні почув у Покровську, це було одне з найкращих виконань гімну, які я будь-коли чув у своєму житті. Ви його фантастично виконували. Ви відчули кожне слово. І саме з таких дітей виростають справжні українці. І дуже важливо, що таке виконання гімну ми маємо можливість чути саме тут, на Донеччині. Я щиро вітаю всіх вас, дорогі мої, з черговим відродженням Донбасу", – подытожил он.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev