Переселенка з Горлівки Тетяна Бобровська стала бронзовим призером на чемпіонаті України з пауерліфтингу

Переселенка з Горлівки Тетяна Бобровська стала бронзовим призером на чемпіонаті України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Переселенка з Горлівки Тетяна Бобровська стала бронзовим призером на чемпіонаті України з пауерліфтингу

На чемпіонаті України, що походив з 30 березня по 1 квітня в м. Дніпро, Донеччину представляли 13 спортсменів – 8 чоловіків та 5 жінок, передає ІА «Вчасно».

Випускниця Донбаського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів Тетяна Бобровська виступала вперше та посіла третє місце у ваговій категорії до 61 кг з результатом 55 кг.

«Я поїхала вперше, та й Краматорськ був представлений вперше, – поділилася Тетяна. - Не очікувала, що отримаю медаль. Тепер буду тренуватися до виступу на Кубок України та Чемпіонат області».

Тренер бронзової призерки наголошує, що Тетяна підготувалася у короткий термін.

«Вона тренується у Центрі реабілітації інвалідів. Обладнання поки що професійного у нас немає, - розповів тренер Іван Головенко. - Все не стандартне – лавка, штанга, «млинці». Завдяки перемозі Тетяни, нам пообіцяли закупити нове обладнання. Тому, ми згодом плануємо набирати у групу для занять дітей та дорослих, що мають інвалідність, і будемо тренуватися групами».

Загалом на чемпіонаті України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату спортсмени Донецької області вибороли сім нагород та встановили новий рекорд України.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev