«Поранених окупантів вивозили трьома вантажівками»: в Маріуполі сталася «бавовна»

В окупованому Маріуполі пролунав вибух, внаслідок якого у Лівобережному районі сталася пожежа. Місцеві повідомляють про втрати серед окупантів.

В окупованому Маріуполі сталася «бавовна»/ Фото: Андрющенко Time

Вчора в окупованому Маріуполі пролунав потужний вибух. Ймовірно «бавовна» вдарила по одній із баз окупантів, За інформацією від Маріупольського Спротиву, з місця влучання в Лівобережному районі після пожежі вивезли поранених на трьох вантажівках «Урал» в бік Новоазовська.

«Це означає або важкі, яких не приймають в маріупольському шпиталі, або у пакеті. Що теж непогано», — пише радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Самі росіяни заперечують приліт. Традиційно кажуть, що горів «камиш».

«Нічого кращого за версію „горит камиш“ не вигадали. При тому, що на місці пожежі ані очерету, ані річки, ані калюж з жабами. Навіть фонтану нема», — пише Андрющенко.

За його словами, окупанти згодом повідомили про гасіння пожежі в Кальміуському районі. Але є одна проблема — приліт і пожежа відбувались в Лівобережному районі, щонайменш в 11 км від місця, зазначеного пропагандистами.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev