ВІДЕО. ЗСУ відправили до пекла понад 100 росіян у Соледарі

Також було знищено два кулеметних та два мінометних розрахунки ворога.

Стоп-кадр відео ССО ЗСУ

У Командуванні Сил спеціальних операцій Збройних сил України повідомили про успішну атаку наших захисників у районі Соледару. Понад 100 російських окупантів вирушили до пекла. Також там розмістили відео з ударами по рашистах.

«Більше сотні росіян разом вирушили у пекло в районі Соледару. Це сталося завдяки злагодженій роботі воїнів ССО, артилеристів, ракетників», - зазначили у Командуванні

Скупчення противника на кількох ділянках виявили оператори Сил спеціальних операцій.

«По ворогу було скеровано артилерію, також на одній з ділянок було застосовано тактичний ракетний комплекс "Точка-У". В результаті цих кількох ударів підтверджено знищення більше 100 окупантів, двох кулеметних розрахунків та двох мінометних», - йдеться у повідомленні.

Ситуація у Соледарі

Учора президент Зеленський зазначив, що ніяких "перемог" у росіян в Соледарі немає. За інформацією CNN, ЗСУ залишаються в Соледарі, ознак відступу немає. Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомляла про важкі бої в районі міста.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev