Украинцы обратились к Порошенко с петицией о создании добровольческого батальона "Верховная Рада" и отправке его в зону АТО

На официальном сайте петиций к Президенту Украины собирают подписи под обращением, в котором предлагается создать добровольческий батальон «Верховная Рада», в состав которого войдут народные депутаты, передает ИА «Вчасно».

24news.ca

Автор петиции Станислав Гордиенко. В тексте электронного обращения он написал:

«Маю думку, що там наші депутати принесуть більше користі нашій державі! Ті депутати, які вже мають досвід АТО, мають право продовжити працю в Верховній Раді або на добровільній основі очолити депутатський батальйон для контролю несення служби депутатів!

Якщо ж, в ході бойових операцій, один чи декілька депутатів перебіжать на сторону ворога, вважати це за благо для України, бо так ми звільняємося від людей, які не гідні бути громадянами вільної Україні. Слава Україні!».

Петиция уже собрала 487 голосов из необходимых 25 000. До завершения сбора подписей осталось 67 дней.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev