В Красногоровке снаряд попал в жилую пятиэтажку - ранены две женщины

В Красногоровке на Донетчине снаряд боевиков попал в жилой дом, были ранены две женщины – мать и ее дочь.

Как сообщает группа Красногоровка Вконтакте, пострадал дом по ул.Суворова 4, передает ИА «Вчасно».

Пострадавшие уже эвакуированы в больницу Курахово.

«Ул. Суворова , 4 — на вылет 5-ый этаж, – говорится в сообщении. - Неразорвавшихся снарядов нет. Ранены две женщины — мать и дочь (средней тяжести ), уже в Курахово .Повреждена также снова крыша в доме бывшей "Готовой одежды».

О серьезных обстрелах Красногоровкив эти дни сообщает и волонтер Елена Розвадовская, которая пишет: «Красногорівка, квартал Сонячний. Майже не залишилось жителів, дітей немає, вікна цілого немає, будинку цілого немає, прилітає щодня останнім часом.

Ось дирочка, це прилетіло в ніч з суботи на неділю, в 00.15; а вигорівший під'їзд - це наслідки обстрілу 15-числа. Не забуду тьотю Алл — вона свій район називає "палатою #6"; каже, що любить собак більше за людей.. Вона ночує в підвалі майже 2 роки кожну ніч, майже два роки...в підвалі... "Я не знаю, яка у вас позиція, а я за Україну", — заявляє всім безапеляційно. Одна з дуже небагатьох така безапеляційна. Ночує в підвалі..майже два роки..кожну ніч».

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev