"Рубіж, який нині утримують наші воїни, це рубіж між майбутнім і минулим", - командир ОТГ "Донецьк" привітав бійців ЗСУ

З нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України командир оперативно-тактичного угрупування  "Донецьк" полковник Олександр Тарнавський привітав військовослужбовців, які виконують свій обов'язок на Донбасі.

Фото:Міноборони України

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України! Дорогі ветерани, співвітчизники!

6 грудня 1991 року, у рік проголошення Незалежності України, Парламент прийняв закон «Про Збройні Сили України», і ця дата стала днем народження Українського війська. За 25 років Незалежності ми довели всьому світові, що Україна — це демократична, суверенна та європейська країна. І на сторожі Конституційного ладу, суверенітету і територіальної цілісності держави стоять Збройні Сили України.

  Нині Україна переживає одне із найскладніших випробувань у своїй історії. Росія, називаючи себе братським народом, підло та зухвало спокусилася на нашу рідну землю. Особливо боляче українцям від того, що наші діди-прадіди спільно захищалися від німецько-нацистської навали.

Рубіж, який нині утримують наші сміливі воїни, – це рубіж між майбутнім і минулим, між демократією та диктатурою. Не маю жодного сумніву, що Українська держава відновить суверенітет над всією територією.

Нинішня війна явила світу, що Український народ через волонтерський рух та невтомну щоденну моральну підтримку надихає Українське військо до звитяги! Разом – ми незламна сила, разом – ми вільні, разом – ми незалежні! Дякую усім українцям, які підтримують своїх захисників.

Я вітаю кожного воїна - захисника Вітчизни, кожного, хто своїм ратним подвигом та сумлінною службою наближує нашу Перемогу! Я вірю в вашу мужність, вашу вірність та вашу самовідданість. Бажаю кожному козацького здоров'я, кар'єрних успіхів та особистого щастя.

Слава Збройним Силам!

Слава Україні!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev