Нардепа з Донбасу Євгенія Гєллєра спіймали на кнопкодавстві під час голосування у Раді

9 лютого у Верховній Раді активісти руху «Чесно» спіймали п'ятьох депутатів, які кнопкодавили під час голосування. Серед «героїв» є і представник з Донбасу Євген Гєллєр. 

Євген Гєллер кнопокодавить у Раді / chesno.org

Як повідомляють представники руху «Чесно», Євгенія Гєллєра з партії "Відродження" піймали на кнопкодавстві під час голосування за законопроект 4110 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо набуттяповноважень сільських, селищних міських голів, передає ІА «Вчасно».

Ще чотири депутата вчора порушили Конституцію. Кнопкодавили народні обранці з "Народного фронту", Блоку Петра Порошенка та "Партії "Відродження".

Нагадаємо, що Євген Гєллєр не подав жодного депутатського запиту у 2016 році, який представляв би інтереси його виборчого округу №50. Також він жодного разу не подав жодного законопроекту, який вирішує проблеми області, жителі якої його обрали до Верховної Ради.
У рейтингу за показниками законотворчості та роботи у виборчих округах Євген Гєллєр займає 99 місце з 104.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev