Силам АТО призначили нового командувача

Новим командувачем сил антитерористичної операції призначено генерал-лейтенанта Михайла Забродського, командувача Високомобільних десантних військ Збройних сил України.

Новим командувачем сил антитерористичної операції призначено генерал-лейтенанта Михайла Забродського/фото з відкритих джерел

"Призначення пов'язано з плановою ротацією. Ротація була здійснена не лише у керівництві, а й у всіх підрозділах Збройних сил, які знаходяться на лінії зіткнення",- повідомив речник Міноборони Андрій Лисенко. 

За його словами, призначення Забродського пов'язане з плановою ротацією.

Раніше посаду командувача сил АТО займав генерал-лейтенант, перший заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександр Локота.

Михайло Забродський - Герой України, з перших днів бере участь в бойових діях на Донбасі. Планував завдання силам АТО при блокуванні Слов'янська та Краматорська в 2014 році. Командував 95-ю аеромобільною бригадою.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev