ВІДЕО. Воїн АТО повернувся з фронту і викладає історію дітям на Донеччині

28-річний воїн АТО з Дніпропетровщіни після того, як склав зброю, повернувся на Донеччину викладати історію дітям у прифронтовому Покровську.

Воїн АТО з Дніпропетровщіни повернувся на Донеччину викладати історію дітям у прифронтовому Покровську.

Молодий вчитель з Дніпропетровської області Сергій Куліш вирішив добровільно поповнити лави українского війська, повідомляє ІА «Вчасно».

«Вчителів не призивали, але сам для себе вирішив, що не можу просто спостерігати. Так я став військовослужбовцем четвертої хвилі мобілізації і потрапив в АТО», - розповідає Сергій.

Бойову службу хлопець проходив у складі Національної гвардії України. Педагогічні навички стали в нагоді і тут, на Донбасі, під час спілкування з місцевими мешканцями.

«Було видно, що російська пропаганда дуже сильно тут попрацювала. Звичайно, що незнання власної історії привело до того, що людям привили якісь свої ідеї, вигідні певним особам».

Після демобілізації воїн АТО знов повернувся на Донеччину, але вже в якості вчителя. Тепер він викладає історію дітям у прифронтовому Покровську, що в 50-ти кілометрах від фронту.  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev