Діти з прифронтової Донеччини шиють чобітки-"миколайчики" і сувеніри, щоб назбирати гроші на книжки

Волонтери міжнародного проекту «Вишиті мрії» шукають покупців благодійних святкових подарунків, зроблених дітлахами из Донецької області, щоб назбирати грошей на придбання книжок і канцелярії.

Учасники проекту "Вишиті мрії" / фото: Максим Потапчук

«У Золотому, Костянтинівці, Дружківці, Красногорівці та Сіверську школярі та дошкільнята швиденько готуються до свят та шиють-вишивають чобітки- «миколайчики», мішечки для лікарських трав та спецій, вишиті браслети, в'яжуть коників та півників, що традиційно принесуть щастя у ваш дім або офіс», — звернулися до всіх небайдужих волонтери, повідомляє ІА «Вчасно».

Благодійних подарунків від дітей вже зібралось багато, тому зараз волонтери шукають тих, хто допоможе реалізувати їх. 

«Друзі, може ви знаєте керівників підприємств, академій, університетів та інших установ, які можуть купити малим оптом (від 10 виробів) святкові подарунки для своїх співробітників? За отримані кошти закупимо дітям корисні книжки та канцелярію», — зазначив координатор проекту Максим Потапчук. 

Всіх, хто зацікавлений допомогти, просят звертатися:  тел. 099 140 50 29, е-mail: [email protected], група у Фейсбук: facebook.com/groups/EmbroideredDreams

Міжнародний волонтерський проект «Вишиті мрії» з 2015 року допомагає дітям, що постраждали внаслідок війни на Сході України, та дітям, що опинилися у складних життєвих обставинах навчитися самим заробляти кошти на творчі потреби, а не просити їх у благодійників.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev