"Нам хотілося подарувати їм частинку свята", - на Донеччині школярі привітали нацгвардійців з Різдвом Христовим

У Слов'янську Донецької області діти влаштували свято для військової частини Нацгвардії.

Вихованці гуртка «Берегиня» Слов’янської школи № 20 виступили з віршованими рядками та пісенними композиціями, підготували вертеп для українських бійців на передодні Різдва Христова, повідомляє кореспондент ІА «Вчасно».

А все для того, аби пробудити у заклопотаних повсякденними справами дорослих передчуття свята. Такий візит до військових не перший, у свій час, бійці частини 30/35 підтримали дітей шкільним приладдям. З того часу школярі постійно готують для них свої виступи та концерти.

«Для наших військовослужбовців, що перебувають далеко від своїх сімей та в зоні АТО такі заходи необхідні, — розповів офіцер з організації дозвілля військової частини 30/35 Володимир Павлов. — Діти постійно підтримують нашу військову частину та радують бійців своїми подарунками, вітають нас на кожні свята третій рік поспіль».

Самі ж школярі зізнаються, попри канікули, змогли зібратися та підготувати святкову програму для нацгвардійців.

«Вони далеко від своїх рідних, а нам хотілося подарувати їм частинку свята, —  розповіла учениця 9 класу Карина Хорошайлова. — Наша вертепна вистава про народження Ісуса Христа. Треба пам’ятати, що Бог завжди з нами і він пам’ятає та любить нас. Тому, ми від усього серця бажаєм всім нам миру та добра. А найголовніше, щоб наші захисники завжди поверталися живими додому».

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev