В зоні АТО військовослужбовець ЗСУ отримав бойове травмування

Під час проведення інженерних робіт на донецькому напрямку отримав бойове травмування один військовослужбовець Збройних Сил України.

Фото: Вголос

Бійця оперативно було доставлено до військового госпіталю та надано необхідну медичну допомогу, передає прес-центр штабу АТО. Життю українського воїна ніщо не загрожує. Військові медики характеризують стан його здоров’я як задовільний.

Загалом, російсько-окупаційні війська, за темної пори доби, вдались до підступної провокації та здійснили обстріл позицій Збройних Сил України зі зброї, забороненої мінськими домовленостями. На луганському напрямку ворог вів вогонь з 82-мм мінометів по наших опорних пунктах поблизу Щастя. Також з міномету калібру 120-мм були обстріляні позиції у районі населеного пункту Луганське.

Минулої доби, противник 2 рази порушив режим тиші. В обох випадках українські військові вогонь у відповідь не відкривали. У результаті ворожих обстрілів жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev