Під Маріуполем бійці АТО піймали диверсанта

Українські військові відбили атаку ДРГ під Маріуполем та затримали одного із членів ворожої розвідгрупи.

Фото з відкритих джерел

На донецькому напрямку ворог активізувався на Приазов’ї. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, тут, у післяобідній час, в районі Широкино, українські оборонці помітили ворожу диверсійно-розвідувальну групу, що рухалася у бік наших позицій. Коли відстань стала критично близькою, наші воїни відкрили вогонь зі стрілецької зброї та змусили диверсантів відійти. Противник покинув на полі бою одного пораненого. Силами наших оборонців його було евакуйовано з поля бою та надано медичну допомогу.

У вечірній час, у цьому ж районі, окупанти неодноразово вели вогонь із важких мінометів. Понад півтора десятка мін калібру 120-мм розірвалися поблизу позицій ЗСУ біля Широкино та Водяного. 

На луганському напрямку противник декілька разів порушив режим припинення вогню на Світлодарській дузі, обстрілявши із 82-мм мінометів та великокаліберних кулеметів оборонців Луганського.

Поблизу Станиці Луганської незаконні збройні формування влаштували нетривалий обстріл зі стрілецької зброї. Загалом, минулої доби, противник 7 разів порушив режим тиші. У результаті ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець не загинув і не був поранений.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev