ВІДЕО.«Єдність - наш найбільший здобуток», - львів’яни привітали донеччан з Днем Соборності

Мешканці Львівської області записали відеозвернення мешканцям Донеччини з нагоди Дня Соборності України.

Львів’яни привітали донетчан з Днем Соборності / скрін відео

Львів’яни привітали донеччан з державним святом і закликали їх цінувати здобуток, який українці виборювали не одне десятиліття, повідомляє ІА «Вчасно». 

«Ми єдині – маємо підтримувати один одного, любити, дружити родинами, областями, містами», - відмітив в своєму привітанні мешканець м.Стрий, Михайло.

«Єдність - це є наш найбільший здобуток, щиро бажаю і вірю, що вся наша Україна, яку вороги так хотять роз’єднати, таки буде об’єднана спільною перемогою та миром», - зауважила Мар’яна зі Львова.

ЧИТАЙТЕ: Сьогодні в Україні відзначають День Соборності 

«Хочу сказати, дорогенькі українці, що ми єдині, в нас гарна мова, в нас гарні люди, в нас чудові діти. Будьмо єдині, нам нема чого ділити, ми вас дуже страшно любимо, приїжджайте до нас в гості, ми до вас будемо приїзжджати», - додала львів’янка Ольга.

Нагадаємо, сьогодні, 22 січня Україна святкує День Соборності. Саме в цей день 99 років тому був проголошений Акт возз'єднання («Акт злуки») Української народної республіки (УНР) і Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev