Активісти запустили у Краматорську онлайн-мапи для тих, хто хоче попасти на прийом до місцевих депутатів

Онлайн-мапи було запущено громадською кампанією «Атестація депутатів місцевих рад» для Краматорська на Донеччині, а також Херсона, Львова, Рівного, Черкас та Сум.

Активісти запустили у Краматорську онлайн-мапи

Про онлайн-мапи повідомляється на сторінці ГО «Точка Доступу», передає кореспондент ІА «Вчасно».

Онлайн-мапи містять адреси, актуальні контакти приймалень та графіки прийому депутатами міських рад. Вся інформація була перевірена шляхом особистого відвідування «без попередження» депутатських приймалень і може відрізнятися від інформації, зазначеної на веб-сайтах міських рад. Проте саме за інформацією, вказаною на онлайн-мапі, громадяни зможуть потрапити на прийом до свого місцевого депутата. Мапи доступні за посиланням https://goo.gl/WcwWpy -, йдеться у повідомленні.

На думку аналітиків ГО «Точка доступу», така мапа матиме попит серед користувачів інтернет мережі.

«Тепер аби знайти громадську приймальну будь-якого депутата, не треба заходити на сайт Краматорської міської ради, шукати конкретного обранця і потім вже отримувати інформацію щодо адреси його приймальні. Нині кожен мешканець міста може легко та швидко знаходити приймальню, яка знаходиться максимально близько до місця роботи або проживання. Водночас завдяки сервісу гугл-мапи, людина може дійти до місця депутатського прийому завдяки навігації. Це дозволяє зекономити час та значно полегшує потрапляння виборців на прийом до депутатів», - наголосив аналітик ГО «Точка доступу» Ілля Перекрестов.

Також в рамках кампанії було випущено інформаційні буклети «Навідайся до депутата своєї міської ради!», які поширюватимуться у відповідних містах. В інформаційних буклетах зазначена вся актуальна інформація про графіки здійснення прийому депутатами, адреси і контакти їх приймалень.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev