Українська народна рада Донеччини та Луганщини шукає ідеї для логотипу організації

Українська народна рада Донеччини та Луганщини готується до запуску сайту своєї організації.

Варіант логотипу Української народної ради Донеччини та Луганщини

В зв'язку зі стартом сайту Українська народна рада Донеччини та Луганщини шукає творчі ідеї для розробки логотипу, про це повідомляють учасники організації у соцмережах. 

Кілька пропозицій активісти вже отримали і представили для обговорення своїм прихильникам в Фейсбук. Але пошук ідеї логотипу триває. Взяти участь в обговоренні і запропонувати свої варіанти можна в групі народної ради за посиланням: facebook.com/groups

Нагадаємо, що рік тому українські патріоти, які через окупацію вимушено покинули східні області України, створили в Києві свою громадську організацію «Українська народна рада Донеччини та Луганщини». Одне з головних завдань, заявлених активістами, - захист і просування інтересів жителів українського Донбасу.

Про діяльність організації можна дізнатися з публікації «Донбас - це не кримінал і не Партія регіонів», - переселенці Донеччини та Луганщини про відродження східного регіону»

Варіанти логотипу Української народної ради Донеччини та Луганщини

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev