Десять представників бізнесу Донеччини у 2018 році отримали можливість стажування у Німеччині

Підприємства з експортно-імпортним потенціалом з Донеччини отримали можливість дізнатися про досвід колег з Німеччини.

Фото: donetskcci.com

Одним з тих, хто зміг дослідити німецьке бізнес-середовище «зсередини» став Василь Мазурін — керівник дружківського підприємства, яке спеціалізується на виготовленні газового обладнання високого тиску, повідомляє Донецька торгово-промислова палата. 

Стажування тривало 26 днів, протягом яких учасники проходили навчання на щоденних семінарах-тренінгах, відвідували підприємства північної Німеччини та знайомилися з передовими методами організації та управління виробництвом.

Найбільше запам'яталися екскурсії на автозавод Volkswagen, завод навантажувачів Jungheinrich, Центр вторинного сортування відходів Роденбарг, машинобудівний завод електроприводів Nord, а також текстильні, меблеві та інші підприємства. Все це допомогло створити більш цілісну картину принципів управління бізнесом у Німеччині.

Дружківський бізнесмен Василь Мазурін зазначив, що під час стажування були поліпшені управлінські знання і навички в області ділових відносин з Німеччиною, встановлені ділові контакти з рядом німецьких підприємств, сформульований поетапний план виходу на зовнішній ринок. 

Програма для підприємств з експортно-імпортним потенціалом і менеджерів Fit for partnership with Germany продовжується. Ще дев’ять учасників з Донецької області успішно пройшли відбір у Києві  та зараховані в групи для проходження стажування в Німеччині протягом 2018 року.

Донецька ТПП виступає партнером Програми «Fit for partnership with Germany». З питань участі у Програмі звертайтеся в Центр експорту Донецької ТПП, контактна особа - Таміла Дмитриченко: e-mail [email protected] ; тел. +38 099 945-64-03.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev