ФОТО. «Найважливіше на війні - це братерство», - у Покровську за бойові заслуги нагородили бійця АТО

Мешканцю Мирнограда Донецької області, бійцю АТО, Сергію Мельникову вручили державну нагороду медаль «Захиснику Вітчизни».

Бійцю АТО Сергію Мельникову з Мирнограду вручили державну нагороду

Державну нагороду боєць отримав за проявлені мужність і хоробрість під час виконання бойових завдань в зоні проведення АТО, повідомляє ІА «Вчасно».

Сергій був призваний в 2015 році по мобілізаціі. У складі 93-ї бригади чоловік пройшов найгарячіші точки донецького фронту, боронив Карлівку, Піски, Опитне і Водяне.

Сергій Мельников Сергій МельниковЧоловік розповідає, що звістка про отримання державної нагороди стала для нього приємною несподіванкою. Однак, найголовніше, що бійцю вдалось здобути за час служби - це справжні друзі, які тепер мешкають по всій країні.

«Найважливіше на війні - це братерство, - розповідає боєць АТО. - В мене тепер дуже багато друзів, ми і сьогодні дзвонимо один до одного, приїжджаємо, зустрічаємося».

Все, що довелось пережити під час боїв і сьогодні нагадує про себе та іноді навіть сниться чоловікові. «Хлопцям, що зараз на передовій, хотів би передати одне - тримайтеся, брати, перемога за нами», - додав Сергій Мельник.

Заслужену нагороду відповідно до указу президента України боєць АТО отримав від війського комісару Покровсько-Ясинуватського ОМВК Валерія Бєляєва. Привітати чоловіка з відзнакою прийшли бойові побратими, друзі та представники органзіції «Спілка воїнів АТО» Покровська і Покровського району. 

«Ми пишаємося нашими земляками, які удостоєні таких високих нагород. Ми повинні цінувати їх вклад, підтримувати і ніколи не забувати», - додала голова організації Наталья Ситникова.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev