ФОТО. У Добропіллі зробили більш сучасним спорткомплекс для городян

2 лютого на Донеччині у Добропіллі почав працювати оновлений Палац спорту, який вже багато років працює для місцевих мешканців. 

Капітальний ремонт спорткомплексу тривав біля чотирьох років і коштував 15 млн гривень, повідомляє кореспондент ІА «Вчасно». 

За цей час лише у грудні 2017-го, наприкінці ремонтних робіт, Палац спорту нарешті відкрив двері для проведення традиційного для Добропілля чемпіонату з боксу ім. Арутюнова.

Сучасний спорткомплекс може приймати близько п’ятиста людей на добу. Вже сьогодні тут працюють безкоштовні дитячі секції: дзю-до, волейбол, баскетбол, футбол, шахи, черлідінг. Дорослі прибіжники здорового способу життя змогли сьогодні безкоштовно протестувати обладнання українського походження в тренажерному залі.

Тарифи на платні послуги для дорослих ще на стадії обговорення та стануть відомі найближчим часом. В планах відкрити ще секції йоги, шейпінгу, фітнесу та важкої атлетики. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev