В зоні АТО поранено двох українських військових, ще один травмований 

Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували здійснювати обстріли позицій українських захисників, зокрема з мінометів різних калібрів.

Фото з відкритих джерел

На донецькому напрямку ворог застосував важкі 120-мм міномети по позиціях ЗСУ неподалік Камянки і Новотроїцького. Як передає прес-центр штабу АТО, поблизу Водяного бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО із ручних протитанкових гранатометів. Крім того, у вечірній час, противник активізувався довкола шахти Бутівка. У цьому районі окупанти випустили у бік наших захисників понад сорок мін калібру 82-мм та стріляли з гранатометів різних видів.

На луганському напрямку ворог зі стрілецької зброї вів вогонь по українських оборонцях біля Зайцевого.

Загалом, за минулу добу, зафіксовано 5 обстрілів оборонних укріплень Збройних Сил України з боку незаконних збройних формувань. Унаслідок обстрілів поранень зазнали двоє українських захисників, ще один – отримав бойове травмування. Військовослужбовцям надано необхідний обсяг медичної допомоги. Лікарі кваліфікують стан їхнього здоров’я як задовільний.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev