Прокат «Кіборгів» про оборону донецького аеропорту продовжили до весни через попит глядачів 

Прокат української стрічки Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги» про оборону донецького аеропорту продовжено до середини березня 2018 року.

Фото з відкритих джерел

Це пов’язано з виходом стрічки у форматі HD, що надало можливість показати її в кінотеатрах, які не пристосовані до демонстрації цифрового формату DCP. Про це повідомляє «Детектор медіа» з посиланням на дистриб’юторську компанію Ukrainian Film Distribution (UFD), що займається прокатом стрічки.

«Із кінця січня стрічка демонструється в HD у зв’язку з високим глядацьким попитом. Імовірно, прокат буде пролонговано до середини березня», – повідомили в UFD. Наразі кінострічку подивилися 309 тисяч глядачів.

ЧИТАЙТЕ: Свыше 1,5 млн грн от показа фильма "Киборги" перечислят семьям погибших защитников донецкого аэропорта

Нагадаємо, фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва «Кіборги» встановив рекод для національних фільмів у вітчизняному прокаті, зібравши у прокаті 22,5 млн гривень.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev