Жителів Донеччини запрошують прийняти участь у конкурсі читців, поетів та художників "Любіть Україну!"

На Донеччині оголосили конкурс читців, поетів та художників “Любіть Україну!” з нагоди вшанування пам’яті поета Володимира Сосюри.

Фото: http://dn.gov.ua/

До участі у конкурсі запрошуються читці, поети, художники, учасники самодіяльних аматорських колективів, учнівська молодь, студенти вищих та середніх навчальних закладів, професійні виконавці. Про це повідомляє управління культури і туризму ДонОДА. 

Конкурс проводиться у трьох номінаціях і двох вікових категоріях: перша вікова категорія – 13-17 років, друга – від 18 років. 

Конкурсна програма у номінації «Читці» може бути підготовлена за твором Володимира Сосюри або твором на вільну тему. Також учасники можуть виконати композиції за роботами Сосюри або твори сучасних українських авторів, присвячених відомому поету Донеччини. 

До номінації «Поети» приймаються поетичні твори ліричної, патріотичної та сучасно-громадської тематики. 

Твори надсилаються на адресу оргкомітету в паперовому вигляді у форматі А4 надруковані у текстовому редакторі Word. Шрифт тексту – Times New Roman, 12 кегль. Міжрядковий інтервал – 1,15. Поля сторінок: 30 мм з лівого боку, 20 мм з правого боку, 20 мм зверху, 20 мм знизу. 

До друкованих робіт учасники додають електронні носії (CD, флеш накопичувачі) з файлами творів, представлених на Конкурс, у форматі MS Word-97-2016 (.doc, .docx), а також фотокартку-портрет автора твору у форматі JPG. 

У номінації «Художники» приймаються конкурсні роботи за темами “Мій рідний край – Донеччина”, “Всім серцем любіть Україну свою”, “Так ніхто не кохав…”. 

Ілюстрації повинні бути виконані у техніці живопис, графіка. Розмір – 40х60 см, на твердій основі (картон, крагіс). 

Документи для участі в конкурсі надаються учасниками у паперовому вигляді в одному конверті за адресою: 83301, м. Краматорськ, вул. Василя Стуса, 63а або у електронному вигляді в одному листі на електрону адресу: [email protected] з позначкою: «Конкурс «Любіть Україну!». Всі деталі конкурсу доступні ТУТ.

Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами лауреатів та цінними призами. Сам відкритий конкурс відбудеться 23-24 лютого 2018 року. 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev