«Ми будемо розповідати про земляків», - у Краматорську пройшов конкурс юних журналістів

У Краматорську Донецької області пройшов відкритий міський конкурс серед юних журналістів «Моє улюблене місто».

У Краматорську пройшов конкурс юних журналістів

Участь взяли шість краматорських шкіл, Центр позашкільної освіти та Лиманський НВК. Роботи оцінювалися у трьох номінаціях: фото, відео та репортаж, передає ІА «Вчасно».

Конкурс провели вчетверте. Він був започаткований у 2014 році. Цьогоріч, юні журналісти представили: 5 робіт у номінації «Репортаж», 30 у номінації - «Фото» та два – «Відео».

«Ми будемо розповідати про наших земляків, аби люди знали про них. Важливо, аби ті, хто так багато зробив для розвитку нашого міста не залишилися поза увагою. Записуючи історії чи інтерв’ю, ми вчимося працювати як журналісти, - розповіла юнкор гуртка «Радіожурналіст» Краматорського центру позашкільної освіти Катерина Мажарова.

Організатори зауважують, такі змагання не тільки мають інформативний характер, вони дають змогу старшокласникам вибрати собі майбутню професію та розвиватися.

«Учасники конкурсу розповідають про своє місто та видатних людей, які у ньому жили чи живуть сьогодні. Репортаж був присвячений до визволення Краматорська у роки Другої світової війни. Роботи оцінювало журі суворо, звертаючи увагу на їх виконання, стиль та якість», - розповіла організатор конкурсу Ірина Іванова.

За підсумками балів переможців отримали цінні та заохочувальні призи.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev