На Донбасі поранено і травмовано двох українських захисників

Бойовики 20 раз відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України в зоні АТО, поранено одного українського захисника, ще один оборонець отримав бойове травмування.

Фото з відкритих джерел

На луганському напрямку основна ворожа активність відбулася у районі Світлодарської дуги. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, неодноразово зі 120-ти та 82-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів і кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах сил АТО довкола Луганського. Біля цього прифронтового населеного пункту обстріли велися близько п’яти годин.

Також у цьому районі противник застосував міномети різних калібрів та цілий арсенал піхотного озброєння на підступах до Світлодарська і Троїцького. Крім того, з мінометів калібру 82-мм, гранатометів і стрілецької зброї незаконні збройні формування обстрілювали оборонців Кримського.

На інших ділянках противник порушував перемир’я біля Залізного, Малинового і Новоолександрівки.
На донецькому напрямку, ще за світлої пори доби, загарбники провокували українських воїнів з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Тарамчука.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev