На Донбасі загинув український військовий, четверо поранені і травмовані

Минулої доби проросійські бойовики 20 разів відкривали прицільний вогонь по позиціях українських захисникв на Донбасі.

Фото з відкритих джерел

На луганському напрямку противник застосував 122-мм артилерію, міномети різних калібрів та озброєння БМП по наших опорних пунктах поблизу Троїцького. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, з мінометів калібру 82-мм окупанти вели вогонь біля Кримського, Новоолександрівки і Катеринівки.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, загарбники обстрілювали оборонців Луганського, Залізного та Новолуганського, а захисників Майорська - із зенітної установки. Зі стрілецької зброї загарбники провокували наших воїнів неподалік Зайцевого.

На донецькому напрямку ворог з мінометів калібру 120 та 82-мм і гранатометів вів вогонь біля Водяного та Лебединського, що на приморській ділянці нашої оборони. Зі стрілецької зброї противник обстрілював позиції ЗСУ в районі Авдіївки.

Унаслідок ворожого вогню троє українських захисників було поранено, ще один отримав бойове травмування.

Один український військовослужбовець загинув у результаті необережного поводження зі зброєю.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev