Мешканців Донбасу запрошують на навчальну програму до Полтавщини

Мешканці Донецької і Луганської областей можуть взяти участь у візиті з обміну досвідом на тему «Діалог для порозуміння між представниками громадськості та влади шляхом обміну кращими місцевими практиками задля сталого розвитку на прикладі Полтавської області».

Фото з відкритих джерел

Візит відбудеться відбудеться з 12 по 17 березня 2018  року за підтримки Програми розвитку ООН в рамках Програми відновлення та розбудови миру.

Як повідомляють організатори, на участь можуть претендувати мешканці Донецької і Луганської областей, які мають активну соціально-громадянську позицію та прагнуть вивчити кращий досвід та запровадити проекти покращень в своїх громадах Луганської та Донецької областей, а також ті, які:

- бажають побудувати діалог і налагодити партнерські зв’язки з владою та мають успішні приклади реалізації спільних проектів із залученням представників влади, громади, бізнесу;

- є представниками зареєстрованих громадських організацій або активних ініціативних груп, закладів освіти, місцевих ЗМІ та ін.;

- мають бачення розвитку власної території та бажають познайомитись з успішними практиками інших громад щодо соціальної єдності та згуртованості для вирішення проблем своєї громади.

Для того щоб стати учасником візиту, необхідно заповнити онлайн-форму.

Кінцевий термін подачі заявки на участь у навчальному візиті — 8 березня 2018 року, 18:00. ПРООН надійшле 20 відібраним кандидатам офіційного листа щодо підтвердження участі в навчальному візиті.

Під час візиту будуть показані різноманітні практики ефективних моделей діалогового партнерства  та спільних проектів, що сприяють розвитку територій. Учасники матимуть можливість знайомства з новими підходами та технологіями, залучення та акумуляції ресурсів для розвитку громад, а також наданням основ практичної діяльності влади, громади та організацій громадянського суспільства, бізнесу у питаннях вирішення різноманітних проблем громад.

Більше про проект тут.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev