Роботу логістичного центру на КПВВ «Майорськ» у зв’язку із заявою про корупційні схеми перевірять правоохоронці, - Жебрівський

Очільник Донецької ВЦА Павло Жебрівський заявив про створення комісії для перевірки логістичного центру поблизу КПВВ «Майорськ».

Роботу логістичного центру на КПВВ «Майорськ» у зв’язку с заявою про корупційні схеми перевірять правоохоронці

Через ситуацію, що сталася на КПВВ «Майорськ», коли був заблокований проїзд громадян до блокпоста через боротьбу з нелегальними перевізниками, керівник ВЦА Зайцевого Володимир Весьолкін звинуватив Жебрівського та його заступника у корупційних схемах. Сам Жебрівський такі звинувачення відкидає, передає ІА «Вчасно».

ЧИТАЙТЕ: ВИДЕО. На КПВВ «Майорск» чиновники-титушки «прессуют» мелких предпринимателей, люди вышли на протест 

«Для перевірки роботи логістичного центру я направив у чотири інстанції запити: до прокуратури, податкової та СБУ, аби перевірити аргументи пана Весьолкіна. Сьогодні я підписав розпорядження, щодо формування комісії на чолі з громадським активістом Кошель, яка є у Майорську. Саме громадкість має перевірити доцільність існування логістичного центру. Також буде перевірена робота керівника ВЦА Зайцевого Володимира Весьолкіна та чи відповідають дійсності його звинувачення», - сказав Жебрівський, звітуючи перед громадскістю за рік роботи у 2017 році.

За словами Павла Жебрівського, якщо доведуть недоцільність логістичного центру на КПВВ «Майорське», то його закриють.

Крім того, також у зв’язку з заявою керівника ВЦА Зайцевого Володимира Весьолкіна, правоохоронці перевірять причетність  заступника ДонВЦА Виктора Ремського до корупційних схем.

Очільник ДонВЦА зазначив, що контроль на КПВВ здійснюють прикордонники. І за все, що там відбувається, відповідають вони.

ЧИТАЙТЕ: "Похоже на лоббирование": на КПВВ «Майорск» проводят рейд перевозчиков, пассажиров высаживают за 2 км от блокпоста

Нагадаємо,  Володимир Весьолкін опублікував відео, в якому показав, що українські товари через гуманітарно-логістичний центр потрапляють на підконтрольну угрупованню «ДНР» територію. На відео Весьолкін назвав місцевих чиновників, які, за його словами, причетні до цієї схеми. Серед них і перший заступник голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Віктор Ремський.

Сам Ремський заперечує свою причетність до незаконної схеми торгівлі та вважає, що такі заяви спровоковані  перевіркою діяльності Веселкина.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev