На Донеччині завідувачка дитсадка спричинила державі збитків на сотні тисяч гривень

Під процесуальним керівництвом Костянтинівської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за двома статтями Кримінального Кодексу України.

На Донеччині завідувачка дитсадка спричинила державі збитків на сотні тисяч гривень/іллюстративне фото

Установлено, що 43-річна завідувачка одного з дошкільних навчальних закладів міста Костянтинівки протягом кількох років оформлювала на роботу працівників (зокрема, на посади вихователя, фізичного інструктора та підсобних робочих), які фактично у закладі не з’являлись, роботу не виконували, проте їм щомісячно нараховувалась заробітна плата.

Своїми умисними протиправними діями завідувачка дитсадка спричинила державі збитків на сотні тисяч гривень.

На даний час встановлюються особи, причетні до привласнення вказаних коштів.

Жінці повідомлено про підозру у скоєнні інкримінованих злочинів за ч. 2 ст. 366 (вчинення умисних дій, що виразилися у складанні та видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинили тяжкі наслідки) та ч. 4 ст. 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена повторно, за попередньою змовою групою осіб, у великих розмірах) КК України.

Досудове розслідування триває

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev