На Луганщину з Латвії передали гуманітарну допомогу

Національні Збройні сили Латвійської Республіки передали на Луганщину гуманітарну допомогу.

Понад двадцять тон «гуманітарки» від європейських партнерів доправили бійці в/ч 3035 до Сєвєродонецька, що привезли представники Національних Збройних сил Латвійської Республіки, повідомляє ІА «Вчасно».

Матеріали для утеплення будинків, одяг та іграшки для дітей передали латвійці у зону АТО, передає ІА «Вчасно»

Така допомога населенню, що постраждало від російської агресії, триває вже декілька років. Гуманітарну допомогу передадуть до чотирьох прифронтових містечок Луганщини.

«Ми вже третій чи четвертий рік в цих районах. Ці речи збирали цивільні шведи. Ми збираємо все це в Швеції, а потім веземо це все до Латвії. Вивантажуємо на місці. Це роблять наші солдати, а потім вони везуть це все сюди. Передають вашій Національній гвардії, яка співпрацює з місцевою владою. А та вже розподіляє допомогу серед тих, хто її потребує» - повідомив головний капелан Збройних Сил Латвійської Республіки Елмарс Плянвіш

Дві машини поїдуть до Станиці Луганської, одна – до Попасної, та ще одна до Новоайдару, де живуть переселенці», - розповів полковник НГУ Василь Пилипенко

Також  представники закордонної делегації провели лекції для українських військових та запросили молодь на міжнародні змагання Balticguard-2018.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev