Водіїв Донеччини попереджають про перемети і ожеледицю на дорогах

На дорогах Донецької області - місцями ожеледиця і снігові перемети.

Фото: https://ua.112.ua

На Донеччині продовжуються роботи зі снігоочищення та ліквідації зимової слизькості. У зв’язку з нестійкою погодою та коливанням температури повітря, на дорогах області – місцями ожеледиця, при поривах вітру – перемети, повідомляє Служба автомобільних доріг регіону.

Напередодні територію південного сходу вкрили снігопади, після чого циклон приніс мокрий сніг із дощем або дощ (місцями спостерігалося й чергування опадів). Станом на сьому ранку 4 березня невеликий дощ розпочався у Бахмутському, Слов’янському та Костянтинівському районах. Температура повітря: +1… -4 °С (з тенденцією до потепління), вітер західний 7-12 м/с.

У відомстві закликають водіїв бути максимально пильними за кермом і обирати швидкісний режим з урахуванням збільшення гальмівного шляху.

Зазначається, що проїзд автодорогами загального користування державного значення забезпечено. Обмежень у русі автотранспорту немає.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev