Селидівська лікарня не помітила пов’язаного дуету «ахметівців», віддавши 600 тисяч «новішому» з них

Комунальна лікувально-профілактична установа «Селидівська центральна міська лікарня» 5 березня за результатами відкритих торгів уклала договір з ТОВ «ТК ТД Трейд Енерджі» щодо поставки 24 000 літрів пального за талонами загальною вартістю 632 тис. грн.

Замовлено бензин марок А-92 за ціною 26,04 грн/л та А-95 по 26,64 грн/л – по 12 000 літрів кожної. Це нижче від середніх цін за літр по області на 2,36 грн та на 0,83 грн відповідно. Про це повідомлять «Наші гроші» з посиланням на систему «Прозорро».

За лот конкурували запорізькі ТОВ «Параллель-Опт» та ТОВ «ТК ТД Трейд Енерджі». Фінальна пропозиція останнього за результатами аукціону виявилась дешевшою на 2640 грн або на 0,42%.

Запорізьке «ТК ТД Трейд Енерджі» замовляє нафтопродукти у ТОВ «Параллель-М ЛТД» з групи СКМ Ріната Ахметова, про що свідчить завантажений компанією договір купівлі-продажу від 18 січня 2018 року.

Згадане «Параллель-М ЛТД» контролює ТОВ «Параллель-Опт» (99%), ще частка записана на ТОВ «Гефест.ЛТД», а бенефіціаром є Рінат Ахметов.

ТОВ «ТК ТД Трейд Енерджі» засноване у жовтні 2017 року. Засновницею є Наталія Макарова з Донецька, а керівником – Андрій Макаров. З початку лютого цього року компанія підписала договір щодо поставки пального на загальну суму 2,15 млн грн.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev