ФОТО. Влада проігнорувала встановлення меморіалу на горі Карачун до Дня добровольця

До Дня українського добровольця на горі Карачун, що поблизу Слов’янська, встановили пам’ятний знак на честь загиблих під час Революції Гідності та АТО на сході України в 2014-2018 роках.

Меморіал та медаль «За визволення Слов’янська» було зведено на кошти волонтерів за підтримки профільного комітету Верховної ради у справах ветеранів, учасників бойових дій та учасників Антитерористичної операції, передає ІА «Вчасно».

«У День добровольця приїхали вшанувати пам’ять полеглих та підтримати тих, хто нині захищає нашу країну. Ми разом зі слов’янською волонтеркою Мариною Квіткою встановили понад 18 пам’ятників у тих місцях, де гинули наші хлопці. З нашого міста тут загинули двоє хлопців – Опанасенко Максим та Добрянський Сергій», - розповіла приватний підприємець із Коростишева Житомирської області Наталя Рожик.

Згадати полеглих прийшли військовослужбовці 95 десантно-штурмової бригади, 81окремої аеромобільної бригади, бійці Івано-Франківського відділу поліції, рятувальники МНС, військові капелани та волонтери, представники Андріївської сільської ради.

Хоча пам’ятний знак був встановлений «За визволення Слов’янська», проте до заходу не приєдналися ні представники влади району, ні міста Слов’янськ.

І цей факт найбільше обурив військовослужбовців, що були там присутні.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev