Жителів Луганщини попереджають про сильний туман та погіршення погоди

Синоптики прогнозують сильний туман у Луганській області й ускладнення погодних умов.

Фото: 1obl.ru

На Луганщині очікується поява щільного туману та погіршення погодних умов, про це повідомляє прес-служба ДСНС в Луганській області.

"У другій половині дня та ввечері 27 березня, зі збереженням вночі 28 березня 2018 року, по Луганській області очікується туман з видимістю 200-500 м", - йдеться у повідомленні.

У зв’язку із погіршенням погодних умов та з метою запобігання й зменшення ризику виникнення надзвичайних ситуацій, які можуть викликати людські жертви і матеріальні збитки, у Службі автомобільних доріг Луганщини водіям радять утриматись від керування транспортними засобами, а у разі нагальної необхідності – суворо дотримуватися правил дорожнього руху та порядку дій при ожеледиці.

«Треба бути пильними за кермом, не здійснювати різки маневри, обирати безпечну швидкість руху, уникати різкого гальмування, дотримуватися інтервалу та дистанції, обережно рухатися на спусках і підйомах, не забувати вмикати ближнє світло фар, протитуманні ліхтарі, користуватися пасками безпеки», - зазначили у відомстві.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev