«Великоднє перемир’я» на Донбасі: один український військовий загинув, троє – поранені

У зоні АТО минулої доби один український військовослужбовець загинув, троє воїнів – отримали поранення.

Фото: https://helsinki.org.ua

Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують зривати «великоднє перемир’я» встановлене на лінії розмежування сторін з опівночі 30 березня. За минулу добу агресор здійснив 32 обстріли позицій українських захисників, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема на донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів та протитанковою керованою ракетою противник обстріляв українські укріплення поблизу Талаківки, гранатомети застосував в районі Опитного, Верхньоторецького, Богданівки, Шахти Бутівка, Лебединського та Широкиного.

Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки обстріляні українські укріплення у Водяному, а з великокаліберних кулеметів – поблизу Павлополя та Піщевика. Крім цього, зі стрілецької зброї вогонь вівся по захисниках Павлополя, Авдіївки, Опитного, Богданівки, Новотроїцького, Кам’янки, Мар’їнки, Піщевика та Пісків.

На луганському напрямку з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по опорних пунктах українських захисників в районі Луганського. Також гранатомети ворог застосував неподалік Катеринівки.

Внаслідок ворожого вогню одного українського захисника поранено.

Під час виконання бойових завдань один український військовослужбовець загинув, троє воїнів – отримали поранення. Усіх постраждалих доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev