ФОТО. ДТП у Маріуполі: 3 людей загинули, жінка з дитиною у лікарні

У Лівобережному районі Маріуполя на Донеччині сталася масштабна аварія, в результаті якої троє чоловіків загинули, а жінка з 10-річним хлопчиком потрапили у лікарню.

фото: прес-служба Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області

Як повідомляється, зіткнулися два легкових автомобілі. В результаті ДТП від них майже нічого не залишилося. В одному з автомобілів загинув водій і пасажир, в іншому - тільки водій. У ньому врятувалися пасажири - жінка і її 10-річний син.

«1  квітня о 23:30 на вулиці Голубенко автомобіль" Аlfa Romeo "під керуванням 29-річного маріупольця виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем таксі, яким керував 54-річний чоловік, — повідомляє сообщает прес-служба Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області. — В результаті аварії постраждали 5 осіб. Водії та пасажир "Аlfa Romeo", 30-річний місцевий житель отримали травми, не сумісні з життям. 31-річна жінка і 14-річний хлопчик доставлені в лікарню з численними переломами. У дитини діагностували також травми голови і шок I ступеня. Стан постраждалих стабільно тяжкий ».

Також повідомляється, що на місці ДТП працювали слідчі обласного главку поліції і експерти. За фактом порушено кримінальну виробництво за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Ведеться досудове розслідування.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev