В Україні запустили сайт з актуальною інформацією про коронавірус

Кабінет міністрів України запустив інтернет-ресурс з актуальною інформацією про коронавірус.

В Україні запустили сайт з актуальною інформацією про коронавірус / фото: ru.sputnik.kg

Уряд України створив спеціальний сайт з усією актуальною інформацією щодо коронавірусу. Про це повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук у своєму Telegram.

На інтернет-ресурсі містяться відповіді на основні запитання про COVID-19 — захворювання, викликане новим коронавірусом.

Інформацію на сайті поділено на розділи: «Ситуація в Україні», «Як передається недуга», «Як запобігти захворюванню», «Надійні джерела».

На ресурсі, зокрема, розповідається про те, що таке коронавірус, скільки триває інкубаційний період захворювання, викликаного новим коронавірусом. Наскільки захворювання небезпечне, чи є ліки від нього тощо.

Крім того, на сайті подано інформацію про тест-систему для дослідження на COVID-19, групи ризику, наведено рекомендації, як захиститися від вірусних інфекцій.

Доступний сайт за посиланням https://covid19.com.ua.

ЧИТАЙТЕ: В Україні зафіксовано перший випадок зараження коронавірусом

Нагадаємо, сьогодні в Україні було зафіксовано перший випадок інфікування коронавірусом. Його виявили внаслідок тестування у Чернівцях.

Вірус знайшли у чоловіка, який приїхав в Україну на машині з Румунії. Туди він прилетів з Італії, де зараз вирує епідемія COVID-19.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev