Посіпака рашистів: окупаційну «адміністрацію» Мангушського району очолив чиновник часів Януковича

Стало відомо, кого поставили керувати окупаційною «адміністрацією» захопленого Мангушського району Донеччини. 

Посіпака рашистів - Борис Трима

Ватажок так званої «днр» денис пушилін днями видав «указ» про призначення голови «адміністрації Першотравневого району» — таку стару назву бойовики повернули Мангушському району Донеччини, передає «Вчасно».

Головою окупаційної «адміністрації» став Борис Трима. Відомо, що він обіймав посаду голови Першотравневої районної державної адміністрації за часів президентства Віктора Януковича, ще у 2010-ті.

У 2014 році Трима підпав під дію закону про люстрацію тобто очищення влади від державних посадовців часів президента-втікача. 

Тепер Борис Трима став посіпакою рашистів і отримав топ-посаду в псевдовладі. Він уже засвітився на зустрічі з губернатором Курської області Романом Старовойтом. Курська область зібралася допомагати захопленому Мангушу у «відновлення виробничих можливостей і бізнесу».

Зазначимо, до російського вторгнення села Мангушського району, зокрема Урзуф та Мелекіне, були популярними місцями відпочинку для жителів Сходу України. Мали великий туристичний потенціал. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі https://t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

Борис Трима уже засвітився на зустрічі з губернатором Курської області Романом Старовойтом Борис Трима уже засвітився на зустрічі з губернатором Курської області Романом Старовойтом

У 2014 році Трима підпав під дію закону про люстрацію У 2014 році Трима підпав під дію закону про люстрацію

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev