У Маріуполі мати-колаборантка здала свого сина, який служить у ЗСУ, в полон росіянам

Колишня депутатка Покровської селищної ради Мангушського району на Донеччині Анжела Клименко перейшла на бік окупантів та очолила один із так званих гуманітарних штабів "Єдиної Росії".

Колишня депутатка Покровської селищної ради Мангушського району на Донеччині Анжела Клименко перейшла на бік окупантів / фото з соцмереж

Колаборантка також брала участь в організації псевдореферендуму на Донбасі 2014 року. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Але найцинічніше те, що жінка зрадила власного сина.

"Її син – військовослужбовець ЗСУ. Вона власноруч здала власного сина в полон окупантам. МраZота найвищого ступеня", – написав Андрющенко.

Нагадаємо, маріупольські депутати від партії “Опозиційна платформа — За життя” (“ОПЗЖ”) за власним бажанням примкнули до ворога і зараз продовжують знущатись з маріупольців, які ще залишаються у місті.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t. me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev