ВІДЕО. Підірвано найбільший склад боєприпасів рф на Донеччині - соцмережі

В окупованому росіянами з 2014 року місті Сніжне Горлівського району Донецької області близько 1-ї години ночі 4 липня пролунали вибухи, після чого спалахнула сильна пожежа.

Палає склад окупантів у Сніжному

Судячи з відео, яке публікували місцеві мешканці у мережі, йдеться про чергове ураження російських військових складів з боєприпасами, що почали активно детонувати.

Місцеві телеграм-канали повідомили, що вибухало в районі заводу “Сніжнянськхіммаш”.

Як зазначає 24 канал, за інформацією джерела у розвідці, там є багато складів, у яких бойовики могли ховати тактичні ракетні комплекси «Точка». Адже саме звідти окупанти їхали «працювати» по Краматорську.

Український волонтер та депутат Юрій Мисягін зазначив, що це був один із найбільших російських складів боєприпасів окупантів на Донеччині. І його ліквідація — це сильний удар по постачанню та забезпеченню російського угруповання в Луганській та Донецькій області.

Нагадаємо, 25 червня в районі того самого заводу вже була знищена база російської військової техніки. За свідченнями городян, у неї влучно прилетіли дві ракети (ймовірно, “Точка-У”).

Сніжне розташоване неподалік від кордону з росією. Це місто було окупованим одним із перших у 2014 році й протягом останніх 8 років залишалося “глибоким тилом” окупантів.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev