ЗСУ звільнили села у Слов'янському та Ізюмському районах

Українські військові звільнили два села на Сході України. 

Колаж: фото Генштаб ЗСУ та скріни DeepState

Збройні сили України взяли під контроль два населені пункти — Дмитрівку в Ізюмському районі Харківської області та Мазанівку в Слов'янському районі на Донеччині.

Про це на брифінгу 4 серпня повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов.

«Протягом тижня наші війська покращили тактичне положення та посунулися в глибину оборони противника в районах населених пунктів Мазанівка, Бражківка, Сулигівка, Дмитрівка. Звільнили два населених пункти: Мазанівка та Дмитрівка», — сказав Громов.

За його словами, російські окупанти завдали авіаударів в районах пунктів Долина, Дібрівне, Гусарівка та вдарили ракетою по населеному пункту Миколаївка. Також під удари росії потрапили Харків, Мерефа, Чугуїв, Мосьпанове, Старий Салтів, Руська Лозова.

Більше — у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ. 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev