Заволодів коштами та залишив Костянтинівку без оборони: меру міста повідомлено про підозру

Замість виконання завдань територіальної оборони міста мер Костянтинівки заволодів оборонними коштами.

Фото: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил

Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил повідомлено про підозру меру Костянтинівки та керівнику місцевого комунального підприємства на Донеччині у заволодінні чужим майном та службовому підробленні.

За даними слідства, на початку квітня 2022 року мер міста, наближеного до районів ведення активних бойових дій, замість виконання завдань територіальної оборони міста, заволодів оборонними коштами.

Мер разом з керівником місцевого комунального підприємства, не здійснивши жодних будівельних робіт із влаштування захисних об’єктів міста, заволоділи бюджетними коштами міськради у сумі понад 363 тис. грн. Підозрювані розпорядились ними на власний розсуд.

Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, до створення в місті військової адміністрації, місто очолював Олег Азаров. Він був обраний від забороненої проросійської партії «Опозиційна платформа — За життя». 

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!  

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev