Донеччина піддалася масованому обстрілу росіян: вбито сімох мирних жителів, зруйновано інфраструктуру

На Донеччині ніч минула неспокійно на багатьох ділянках фронту від Курахового до Соледара. Ворог застосував  ракети ЗРК «С-300», РЗСВ «Град» і «Ураган», артилерію.

Наслідки російських обстрілів на Донеччині

За 7 вересня росіяни вбили 7 мирних жителів Донеччини: 3 у Слов'янську, 2 у Мар'їнці, 1 у Галицинівці та 1 у Водяному. Ще 2 людини отримали поранення.

По Кураховому росіяни завдали ракетного удару – поцілили у приватний будинок та дорогу. Без постраждалих.

Вночі були поодинокі прильоти по старій частині Авдіївки, на ранок – масований артобстріл центру міста. Інформація про постраждалих не надходила.

У Костянтинівській громаді під обстріл потрапив елеватор.

Як завжди, росіяни багато стріляли у Бахмутському районі: в Бахмутській, Соледарській та Світлодарській громадах.

Рашисти чотири рази накривали вогнем Бахмут. Вже вдруге постраждала будівля ДСНС, поранено двох рятувальників. Пошкоджено  автомобіль «швидкої допомоги», ринок, Палац культури імені Мартинова, техніка ДП «Артемсіль», гаражі.

Уночі під вогонь потрапив Соледар – пошкоджено спортивний комплекс. Також на території громади пошкоджено приватний будинок у Парасковіївці. Без жертв.

У Світлодарській громаді від обстрілів потерпають Одрадівка та Майорськ – інформація про постраждалих не надходила.

Тричі окупанти обстріляли Галицинівку реактивною артилерією з касетними боєприпасами. Руйнувань зазнали п’ять приватних будинків, де загинули та були поранені мирні жителі.

Загалом зруйновано та пошкоджено 20  цивільних об’єктів, з них 8 - житлові будинки. Пошкоджено приміщення Курахівської ТЕС.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev