Кулак спротиву: український художник створив принт на честь жителів фронтової Авдіївки

Щодня Авдіївка на Донеччині піддається масованим атакам російських військ, а її жителі продовжують робити усе, щоб їхнє рідне місто продовжувало жити під українським прапором.

Фото Віталій Барабаш

«Ми на місці. Ми працюємо», — тепер ці слова є частиною унікального принту, який створив відомий український художник і великий друг Авдіївки Олександр Брітцев. У місті вже є мурали харківського художника. Тепер же він присвятив хоробрим мешканцям фронтової Авдіївки свій принт.

Художник назвав своє зображення «Кулак спротиву». За його задумом, людські руки роблять різні вчинки, за якими потім сприймається, які саме ці люди. Стислий "Кулак спротиву" зосереджено завдає удару. Він є могутньою зброєю проти ворога.

«Тепер у нас є свій логотип, який характеризує наш стан і наш настрій!, — описав принт голова ВЦА Авдіївки Віталій Барабаш. — Це люди України, жителі Авдіївки. Які мужньо та героїчно дають відсіч рашистам і їхню двоголову курку відправляють до пекла. Так, що аж клубиться чорний дим, нагадуючи обпалені крила імперії зла! Вмажемо кулаком нашого спротиву по огидних пиках окупантів!».

«Невтомно працюємо над тим, щоб ворог добре затямив: йому тут не раді і ми битимемось, доки повністю не очистимо свою землю від загарбників, які стільки років прикидалися "братами", — додав Віталій Барабаш.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev