Колаборанти з Волновахи або Як росія поширює свій вплив на окупованих територіях

Після 24 лютого хтось залишився вірним своїм переконанням, а хтось став зрадником. Волноваха була, є і буде українським містом, але цьому наполегливо намагаються завадити місцеві колаборанти. 

Колаборанти з Волновахи або Як росія поширює свій вплив на окупованих територіях

Команда KibOrg перехопила робочі документи колаборантів з Волновахи, які займаються зомбуванням людей на окупованих територіях. Рашисти вербують геть не випадкових зрадників, проте не дуже кмітливих, щоб вберегтися від хакерів-активістів.

Серед них  — сім’я Осінніх. Валерія Осіння очолила у Волновасі так званий громадський рух “Донецька республіка”, який є терористичною організацією проросійського сепаратистського спрямування на території України.

Список інших осіб, які отримали визнання своєї вірності до окупаційної влади, можете побачити в наступному документі:

До прикладу, Валерія брала участь в таких сумнівних акціях, як День Росії чи 9 травня:

Урочистий захід, приурочений до 9 травня. Валерія Осіння (друга зліва) Урочистий захід, приурочений до 9 травня. Валерія Осіння (друга зліва)

Проводячи свої мерзенні акції з одурманення місцевого населення, вона навіть отримала відзнаку якості своєї роботи – подяку від Пушиліна. Це вам не байдики бити, тут треба бути гарним підлабузником.

Подяка за підлабузництво від ватажка так званої "днр" Пушиліна Подяка за підлабузництво від ватажка так званої "днр" Пушиліна

Валерія Осіння до своєї діяльності залучила і свою доньку, яка стала почесною активісткою даної секти та теж отримала нагороду за “активную жизненную позицию, самоотверженный труд и значительный личный вклад в работу Общественного Движения «Донецкая Республика»”. 

Осіння Вікторія Олексіївна (зліва) Осіння Вікторія Олексіївна (зліва)

У Вікторії непогано виходить відігравати роль слухняної дівчинки окупаційного режиму, декламуючи пропагандистський віршик про 9 травня на фоні радянського танка.

Серед залучених до роботи “ОД ДР”, публікуємо також списки імен та фотографії колаборантів, які мали боротися зі злом, але, на жаль, стали ним:

Разом зі своїм хлопцем, перебуваючи у ймовірному офісі “ОД ДР”, вони не проти сфотографуватися навпроти того, що завше у людей називається прапором:

Олександр Панадзир та Вікторія Осіння Олександр Панадзир та Вікторія Осіння

Зрадників не чекають ніде: ані в Україні, ані в росії. А отже коли хірурги із ЗСУ прийдуть вирізати пухлину “Л/ДНР”, метастази відпадуть самі по собі. От тільки місця в цьому світі вже не знайдуть. І не сховаються від нашого гніву.

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev