Підтримка України, ядерні погрози рф, безпека в світі після 24 лютого: «Вчасно» стане інформпартнером The Rīga Conference 2022

ІА «Вчасно» стане інформаційним партнером The Rīga Conference 2022 — однієї з найбільших безпекових конференцій у Європі. Головна тема — війна в Україні та нові політики Заходу в умовах російської агресії.

«Вчасно» стане інформаційним партнером The Rīga Conference 2022

21-22 жовтня в столиці Латвії The Rīga Conference 2022 збере учасників, які серед іншого обговорюватимуть допомогу Україні під час боротьби з рф і після перемоги, методи ядерного стримування росії, стратегічну концепцію НАТО та нові політики Заходу в умовах повномасштабного вторгнення росії, гібридні загрози для країн Балтії тощо. Повна програма — тут.

Серед спікерів — голова Офісу планування політики при Генеральному секретарі НАТО Бенедетта Берті, президент Республіки Латвія Егілс Левітс, міністр закордонних справ Республіки Латвія Едгар Рінкевич, прем'єр-міністр Латвії Кріш'яніс Каріньш, помічниця Генерального секретаря НАТО з питань громадської дипломатії Байба Браже, виконавчий віце-президент Європейської комісії Валдіс Домбровскіс, міністерка національної оборони Португалії Хелена Каррейрас, міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт, головний виконавчий директор Міжнародного центру оборони та безпеки Дмитро Теперік, директорка безпекових програм Ради зовнішньої політики «Українська призма» та головна редакторка UA: Ukraine Analytica Ганна Шелест, заступник керівника Офісу президента України Ігор Жовква, а також багато інших експертів у сфері оборони, безпеки і міжнародної політики. 

Захід транслюватиметься в прямому ефірі на www.rigaconference.lv. Крім того, трансляція буде вестися на сторінці нашого медіа у Facebook — читачі «Вчасно» зможуть побачити у прямому ефірі найголовніші дискусії. Також чекайте на сайті ексклюзивні матеріали від журналістів «Вчасно», які особисто братимуть участь у конференції в Ризі.

З 2006 року Ризька конференція стала однією з найважливіших платформ для обговорення питань безпеки та зовнішньої політики в регіоні Балтійського моря. Численні одночасні кризи поставили Європу та великі європейські держави на роздоріжжі і необхідності змін.

Ризька конференція організована Латвійською трансатлантичною організацією, Міністерством закордонних справ Латвійської Республіки та Міністерством оборони Латвійської Республіки в тісній співпраці з Відділом публічної дипломатії НАТО та Фондом Конрада Аденауера в країнах Балтії.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev