На Луганщині окупанти з Чечні виселяють жителів зі своїх осель

В окупованому Рубіжному Луганської області військовослужбовці з Чеченської Республіки, які прибули на посилення угруповання, почали виселяти мирних мешканців із приватних помешкань для розміщення своїх офіцерів. 

На Луганщині окупанти з Чечні виселяють жителів зі своїх осель/Фото армії рф з відкритих джерел

Командування ворожих військ росії перекинуло на схід України підрозділи найманців із Чечні. Ті почали виселяти цивільне населення із домівок, щоб розмістити там своїх офіцерів. Про це інформує Генштаб ЗСУ на сторінці у Facebook.

Там наголосили, що на тимчасово захоплених територіях для російських окупаційних військ стали нормою порушення правил Міжнародного гуманітарного права, законів і звичаїв ведення війни.

За даними військових, ситуація має місце в місті Рубіжне Сєверодонецького району Луганщини.

"Прибулі на посилення угруповання військовослужбовці з Чеченської Республіки почали виселяти громадян із приватних помешкань для розміщення своїх офіцерів", – йдеться в повідомленні.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся! 

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev