Укрзалізниця запустила ще один поїзд до Донецької області

Раніше в Укрзалізниці анонсували нове сполучення Краматорськ-Одеса. Сьогодні, 2 листопада, повідомили про дату запуску потягу. 

Фото: mtu.gov.ua

Поїзд №191/192 Краматорськ – Одеса курсуватиме щодня. Запуск сполучення має надати мешканцям Донеччини можливість виїхати до більш південних регіонів напередодні зими. 

Перший рейс із Одеси відправиться 5 листопада (час відправлення – 16:51), з Краматорська – 6 листопада (15:20).

Потяг прямуватиме через Слов’янськ, Барвінкове, Лозову, Павлоград, Синельникове, Дніпро, Кам'янське, Вільногірськ, П'ятихатки, Олександрію, Знам'янку, Кропивницький, Плетений Ташлик, Новоукраїнку, Помічну, Первомайськ, Врадіївку, Любашівку, Балту, Подільськ та Роздільну. 

На поїзд вже відкрито продаж квитків.

Продаж здійснюється у застосунку, чат-ботах, на сайті Укрзалізниці та у квиткових касах, ціни стартують від 364 грн.

Нагадаємо, раніше «Укрзалізниця» відновила сполучення з Краматорськом, що на Донеччині. Поїзди сюди не курсували від початку квітня, коли рашисти цинічно вдарили по території залізничного вокзалу ракетою і вбили понад пів сотні мирних жителів Донеччини. 

Потяг Київ-Краматорськ рушає щодня о 06:52 та прибуває до Краматорська о 14:03. У зворотному напрямку поїзд вирушає о 14:35 та прибуває до Києва о 21:13.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev