Вбили та поранили мирних жителів: російська армія нанесла 19 ударів по Донеччині

Окупаційна армія рф завдала 19 ударів по Донеччині — є вбиті та поранені.

Вбили та поранили мирних жителів: російська армія нанесла 19 ударів по Донеччині

Обстрілів зазнали 12 населених пунктів. Поліція зібрала докази кожного воєнного злочину рашистів.

Ворог здійснив по чотири вогневих атаки на Авдіївку та Бахмут. Уражень також зазнали Торецьк, Лиман, Мар’їнка, смт Велика Новосілка, Північне, села Ласточкине, Новоселівка Перша, Карлівка, Дружба, Павлівка.

Знищено та пошкоджено 27 цивільних об‘єктів — 21 житловий будинок, газова труба, магазин, господарча споруда, автомобілі.

У Бахмуті росіяни вбили та поранили цивільних мешканців. Від влучання ворожих снарядів пошкоджено чотири приватних будинки.

Зі «Смерчів» окупанти обстріляли село Новоселівка Перша, є поранені, пошкоджено оселі. З «Градів» ворог вдарив по Торецьку — є травмовані серед цивільного населення, пошкоджено об’єкти інфраструктури, 5 багатоквартирних та 2 приватних будинки. «Ураганами» ворог наніс удар по Лиману, поранив місцевих мешканців.

У селі Павлівка Вугледарської громади під артилерійськими обстрілами загинула людина. Є поранені в селі Північне Торецької громади.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Оперативну інформацію про події Донбасу публікуємо у телеграм-каналі t.me/vchasnoua. Приєднуйтеся!

2024 © Інформаційне агентство «Вчасно» — новини Донбасу.
2024 © ГО "Медіа-Погляд".

Права на всі матеріали належать ГО "Медіа-Погляд" (якщо не вказано інше) та охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права». Усі текстові матеріали поширюються відповідно до ліцензії CC BY-NC-ND 4.0.

Сайт створено за підтримки DW Akademie

Розроблено iDev